Maprotec – alan kasvukumppani 35 vuoden ajan

Perustettu 1985

35 työntekijää

Valmistaa CNC-koneistettuja metallikomponentteja valuista ja muista vaativista metalleista ja tarjoaa kattavia tuotantopalveluja, mukaan lukien kokoonpano- sekä mittauspalvelut

Tärkeimmät asiakassegmentit ovat moottorivalmistajat, meri- ja energiasektorit

Markkina-alue Suomi, Pohjoismaat, Eurooppa ja Aasia

Sisaryhtiö Mapromec

Tuotteet valmistetaan omassa tehtaassamme Suomen länsirannikolla, Merenkurkun maailmanperintöalueella, mistä hyvät ja nopeat kuljetusyhteydet ympäri maailmaa.

Tuotteiden valmistuskumppanin valinta teollisuudessa riippuu usein hinnasta sekä koneista, jotka löytyvät tehtaan katon alta. Kuitenkin tärkeintä on, että henkilöstö on ammattitaitoista. Itse kone ei takaa tuotteiden korkealaatuisuutta. Loppujen lopuksi, asiakas maksaa hyvästä työstä.

Maprotec on järjestelmätoimittaja, joka on valmistanut vaativia metallikomponentteja maailman johtaville metalli- ja meriteollisuuden sekä energia-alan toimijoille 35 vuoden ajan. Tehtaan katon alta löytyy tehokkaita ja automatisoituja tuotantoprosesseja, modernilla tekniikalla. Mutta ennen kaikkea täällä on vuosikymmenien kokemus.

Vahvuutemme on pyrkimys valmistaa asiakkaillemme maailman parhaimpia tuotteita ja halu aina suoriutua yli odotusten. Tämä on ollut yrityksen toiminnan ydin vuoden 1985 alusta asti.

Tuloksena ovat tuhannesosan tarkkuudella valmistetut tuotteet, jotka on valmistettu kestämään vaativimmatkin olosuhteet.

Meitä ohjaa kehitys ja halu auttaa asiakkaita parantamaan tuotteitaan ja kannattavuuttaan löytämällä parhaat ja järkevimmät ratkaisut tuotantomenetelmien ja materiaalien suhteen. Tarjoamme yhdessä luotettavien yhteistyökumppaneidemme kanssa kattavia palveluja kustannustehokkaaseen tuotantoon - suunnittelusta ja raaka-aineista valmiisiin tuoteyksiköihin, koottuina ja valmiina käytettäviksi.

Henkilökunnan pieni vaihtuvuus ja keskimäärin noin 20 vuoden työkokemus kertovat talossa käytettävissä olevasta asiantuntemuksesta.