Mittaus laadun takeena

Tuotteen valmistukseen sisältyy aina mittaus yhtenä kulmakivenä laadun takaamiseksi. Kontrollimittaus tehdään lopullisena tarkastuksena ennen toimitusta, mutta myös eri aikoina valmistusprosessin aikana.

Kaikki tuotteemme tarkistetaan ja mitataan ennen toimitusta ja myös koko tuotantoketjun aikana. Maprotecilla on oma mittausosasto, joka on varustettu 3D-mittakoneilla, jotka antavat mittatulokset tuhannesosan tarkkuudella. Valmistamamme komponentit ovat osa monimutkaisia ​​järjestelmiä, joissa pieninkin poikkeama voi aiheuttaa ongelmia. 3D-mittaus varmistaa, että tuotteet ovat korkealaatuisia, piirustuksien mukaisia ja noudattavat asiakkaan vaatimuksia.

Tarjoamme myös muiden valmistajien tuotteiden kontrollimittauksia. Kun olemme mitanneet ja tarkistaneet, että osat ovat piirustusten mukaisia, lähetämme kappaleen takaisin asiakkaalle. Asiakas saa mittapöytäkirjan mittaustuloksista.

Meillä on 20 vuoden kokemus mittauspalveluiden suorittamisesta ja kehitämme jatkuvasti mittausosastomme vastaamaan alan mittauspalveluiden lisääntyneeseen kysyntään. 

Ota yhteyttä, kun tarvitset tarkan ja kokeneen kumppanin!

Tietoruutu, mittausosasto

·         2 3D-mittakonetta

·         1200 x 800 x 500 mm

·         2300 x 1200 x 1000 mm