Valmiiksi kootut tuotekokoonpanot säästävät aikaa ja resursseja

Maprotecin palvelut on kehitetty mahdollisimman hyödyllisiksi asiakkaalle yksinkertaistamalla ja säästämällä aikaa ja työtä. Osana laajaa palveluketjuamme olemme tarjonneet monta vuotta myös kokoonpanopalveluita.

Olemme erikoistuneet valujen ja koneistettujen osien ja komponenttien kokoonpanoon. Toimitamme valmiiksi koottuja lopputuotteita asiakkaillemme ympäri maailmaa. Teollisuuden yhä tiukemmat aikataulut asettavat yhä korkeammat vaatimukset koskien tehokkuutta kaikissa tuotannon vaiheissa, minkä takia kokoonpanopalvelumme on saanut arvostusta koska se nopeuttaa asennusprosessia asiakkaan loppukokoonpanossa.

Toimituksen laatu ja oikea-aikaisuus ovat asioita, joista emme tingi. Ammattitaitoisilla asentajillamme on laaja kokemus kokoonpanosta ja laaja osaaminen alalta. Osat kootaan sovittujen sisäisten prosessien mukaisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Meiltä löytyy pesukoneita, kryo-pakastimia ja puristimia, ja pyydettäessä erikoispakkaamme ja suojaamme komponentit ruostesuojauksella ennen kuljetusta.

Olemme ylpeitä hyvästä toimitusvarmuudestamme ja laadukkaasta työstämme, joten reklamaatioita saamme harvoin.

Ota yhteyttä, jos haluat tietää enemmän kokoonpanopalveluistamme!